Sponsors van Flevoboulers

Sponsors zijn belangrijk voor de Stichting Flevoboulers. Als non-profit organisatie vragen wij geen financiële bijdrage van onze spelers voor de basisactiviteiten van de Stichting. Hiermee houden wij de drempel laag voor iedereen om van het jeu-de-boules spel te kunnen genieten. Wilt u ons sponsoren en op deze website genoemd worden? Neem dan contact op met het bestuur. Wilt u ons als particulier sponsoren zonder dat het u iets kost? Kijk dan hieronder onder Vomar – Club is Koning.

Klik op de logo’s om de (eventuele) website van de sponsor te openen in een nieuw scherm.

Onze huidige sponsors

Vomar – Club is Koning

Bent u in het bezit van een klantenkaart van de Vomar? Dan kunt u ons ook sponsoren via de Club is Koning actie van de Vomar! En het mooie is dat het u NIETS kost! Elke drie maanden maakt Vomar 0,5% van het bedrag dat u besteed heeft naar ons over voor onze clubkas. Het lijkt niet veel, maar veel kleine beetjes maken voor onze stichting een leuk inkomen.

Het enige wat u hoeft te doen: koppel uw klantenkaart aan onze club met de unieke clubcode: FLSW2021. Klik op de afbeelding hieronder:

Heeft u nog geen klantenkaart? Vraag deze gratis aan, of download de app voor op uw telefoon. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie:

U hoeft nu niets anders meer te doen dan uw kaart of de code in de app steeds te laten scannen aan de kassa.

Geen speler bij Flevoboulers, maar u draagt onze stichting of de ouderen in Swifterbant een warm hart toe? Ook dan kunt u ons, als klant van de Vomar, helpen. Klik op de bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie en om uw klantenkaart aan onze stichting te koppelen