Sponsors van Flevoboulers

Sponsors zijn belangrijk voor de Stichting Flevoboulers. Als non-profit organisatie vragen wij geen financiële bijdrage van onze spelers voor de basisactiviteiten van de Stichting. Hiermee houden wij de drempel laag voor iedereen om van het jeu-de-boules spel te kunnen genieten. Wilt u ons sponsoren en op deze website genoemd worden? Neem dan contact op met het bestuur. Wilt u ons als particulier sponsoren zonder dat het u iets kost? Kijk dan hieronder onder Vomar – Club is Koning.

Klik op de logo’s om de (eventuele) website van de sponsor te openen in een nieuw scherm.

Onze huidige sponsors

Vomar – Club is Koning

Bent u in het bezit van een klantenkaart van de Vomar? Dan kunt u ons ook sponsoren via de Club is Koning actie van de Vomar! En het mooie is dat het u NIETS kost! Elke drie maanden maakt Vomar 0,5% van het bedrag dat u besteed heeft naar ons over voor onze clubkas. Het lijkt niet veel, maar veel kleine beetjes maken voor onze stichting een leuk inkomen.

Het enige wat u hoeft te doen: koppel uw klantenkaart aan onze club met de unieke clubcode: FLSW2021. Klik op de afbeelding hieronder:

Heeft u nog geen klantenkaart? Vraag deze gratis aan, of download de app voor op uw telefoon. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie:

U hoeft nu niets anders meer te doen dan uw kaart of de code in de app steeds te laten scannen aan de kassa.

Geen speler bij Flevoboulers, maar u draagt onze stichting of de ouderen in Swifterbant een warm hart toe? Ook dan kunt u ons, als klant van de Vomar, helpen. Klik op de bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie en om uw klantenkaart aan onze stichting te koppelen

Onze oude sponsors

Onderstaande sponsors zijn momenteel niet meer actief als sponsors van de Stichting Flevoboulers. Wij bedanken hen voor de geleverde bijdrage in de afgelopen periode!