Corona maatregelen Flevoboulers

18 februari 2022 0 Door Flevoboulers

Overheidsmaatregelen

Op 18 en 25 februari gaan de coronaregels weer veranderen. De veranderingen op 18 februari hebben nog geen impact op de door ons gehanteerde maatregelen (zie hieronder). Vanaf 25 februari worden vrijwel alle maatregelen losgelaten en blijven er slechts enkele uitzonderingen bestaan. Voor het deelnemen aan de activiteiten van Flevoboulers gelden vanaf dat moment geen maatregelen meer. Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen verwijzen we u naar de Coronavirus COVID-19 website van de overheid.

Maatregelen Flevoboulers (tot 25 februari)

Boulen op het buitenterrein bij de Steiger:

  • Een coronabewijs is niet nodig
  • Er is geen mondkapjesplicht
  • Er is geen tijdsrestrictie

Let op: bij betreden van de Steiger dient u zich te houden aan de coronamaatregelen die daar zijn opgelegd. Hier gelden de regels voor de horeca (eventuele openingsrestricties, coronabewijs en verplichting tot het dragen van een mondkapje tot men aan een tafeltje plaatsneemt).

Het boulen op het buitenterrein is afhankelijk van o.a. de weersomstandigheden. Houd vooral de app en de berichten van de spelbegeleiders hierover in de gaten.

Boulen in de schuur:

  • Deelname is uitsluitend mogelijk indien u in het bezit bent van een coronabewijs
  • Er is geen mondkapjesplicht
  • Er is geen tijdsrestricties

Coronabewijs

Als coronabewijs geldt de zogenaamde QR-code (CoronaCheck). Zowel codes op de smartphone als op papier worden geaccepteerd. Heeft u nog geen coronabewijs en komt u daar wel voor in aanmerking, kijk dan op de CoronaCheck website van de overheid.